Împreună pentru piața muncii incluzivă

Parteneri

Lider- Comuna Ghidici

Comuna Ghidici este situata la extremitatea sudica a judetului Dolj, pe Drumul National 55 A Bechet - Calafat, la 90 Km de municipiul Craiova, resedinta judetului Dolj, la 25 Km est de municipiul Calafat si la 25 Km sud - vest de municipiul Bailesti.

Granita de sud a comunei este reprezentata de Fluviul Dunarea - granita cu statul Bulgaria.

Populatia comunei la ultimul recensamant - 2331 locuitori.

Suprafata totala a comunei: 4448 ha

 

Partener 1 - Școala Gimnazială Ghidici

Situată în centrul comunei Ghidici, pe malul stâng al fluviului Dunărea, scoala noastră se distinge prin construcţia modernă şi luminoasă.
Este usor să înveţi a merge. Important este încotro te îndrepţi. Ştim că nu toţi copiii sunt la fel. Pentru părinţi copilul este o sursă de bucurie , pentru naţiune el este o promisiune de viitor. Părinţii dar şi naţiunea nutresc speranţe şi vise pentru copiii lor şi îşi pun întreaga încredere în CADRELE DIDACTICE care îi educă şi formează.
Transformând şcoala într-un centru de resurse educaţionale şi serviciu oferite comunităţii , vom face ca fiecare vis , fiecare speranţă să fie mai aproape de împlinit. Ne propunem să venim în întâmpinarea cerinţelor şi exigenţelor dumneavoastră, motiv pentru care am realizat materialul de faţă.

 

Partener 2 - Asociația pentru dezvoltarea antreprenoriatului feminin

Asociatia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin este o organizatie nonguvernamentala infiintata in anul 2001 si are ca misiune promovarea si sprijinirea activitatii antreprenoriale prin aplicarea egalitatii de sanse. ADAF este membru fondator al Coalitiei Femeilor de Afaceri din Romania (CAFA), al Coalitiei Asociatiilor Femeilor de Afaceri din Balcani si al Pactului pentru Ocupare si Incluziune Sociala in regiunea Bucuresti Ilfov. Asociatia a infiintat 2 filiale la Slobozia si Pitesti si o sucursala la Oltenita.

ADAF gazduieste un Centru de resurse pentru femei, constituit prin proiectul WefNet si incheiat de-a lungul timpului acorduri de parteneriat cu asociatii similare din Varna-Bulgaria, Franta, Italia, Marea Britanie si Grecia. Este lider national pentru promovarea si atragerea de participanti la parteneriatul international Culturallia.
Din anul 2015 in cadrul ADAF functioneaza Centrul pentru initiere si dezvoltare antreprenoriala.

 

 

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020 Axa prioritară 4: „Incluziunea socială și combaterea sărăciei” Obiectivul tematic 9: Promovarea incluziunii sociale, combaterea sărăciei și a oricărei forme de discriminare Titlul proiectului: „Împreună pentru piața muncii incluzivă” ID proiect: POCU/20/4/2/101510 Beneficiar: Comuna Ghidici, Județul Dolj Conţinutul acestor materiale aferente site-ului nu reprezintă obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României. Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, vizitati www.fonduri-ue.ro

Please publish modules in offcanvas position.