Împreună pentru piața muncii incluzivă

Descrierea cursului de calificare „INGRIJITOARE BATRANI LA DOMICILIU”

In data de 6 august 2018 la Scoala Gimnaziala din Comuna Ghidici s-a deschis cursul de calificare „Ïngrijitoare batrani la domiciliu” . La curs s-au inscris si participa 25 de femei are au incheiat deja cu Primaria Ghidici contract de calificare si acordare de  subventie.

Cursul are durata de 360 ore (120 ore teorie si 240 ore practica) si se va desfasura in perioada 6 august- 5 decembrie 2018, cate 4 ore pe zi , dupa-amiaza. Cursul practic va avea loc la Centrul Medical din comuna.

Cursantele au primit suportul de curs si in zilele de curs au asigurata si o masa.

Formatorii sunt cadre de specialitate selectate pe plan local: doctor si asistente medicale care lucreaza la Centrul de permanenta din Ghidici sau in comune invecinate.

 

Imagini foto de la deschiderea cursului:

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020 Axa prioritară 4: „Incluziunea socială și combaterea sărăciei” Obiectivul tematic 9: Promovarea incluziunii sociale, combaterea sărăciei și a oricărei forme de discriminare Titlul proiectului: „Împreună pentru piața muncii incluzivă” ID proiect: POCU/20/4/2/101510 Beneficiar: Comuna Ghidici, Județul Dolj Conţinutul acestor materiale aferente site-ului nu reprezintă obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României. Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, vizitati www.fonduri-ue.ro

Please publish modules in offcanvas position.