Împreună pentru piața muncii incluzivă

Selectarea grupului tinta pentru antreprenoriat 25-26 ianuarie 2018

Expertii antreprenoriat ai partenerului P2 au continuat selectarea grupului tinta si colectarea documentelor prevazute prin procedura de selectia a grupului tinta in zilele de 25-26 ianuarie 2018 la sediul Primariei Ghidici.

Persoanele care  nu au participat la selectia din 12 decembrie 2017 au fost informate individual in legatura cu componenta de antreprenoriat a proiectului si s-a raspuns la intrebarile acestora. Au fost asistati la completarea formularelor si declaratiilor si s-a completat prin interviu individual chestionarul de evaluare potential ntreprenorial.

Dupa evenimentul din 25-26 ianuarie 2018 s-a constituit un grup tinta format din 22 persoane.

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020 Axa prioritară 4: „Incluziunea socială și combaterea sărăciei” Obiectivul tematic 9: Promovarea incluziunii sociale, combaterea sărăciei și a oricărei forme de discriminare Titlul proiectului: „Împreună pentru piața muncii incluzivă” ID proiect: POCU/20/4/2/101510 Beneficiar: Comuna Ghidici, Județul Dolj Conţinutul acestor materiale aferente site-ului nu reprezintă obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României. Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, vizitati www.fonduri-ue.ro

Please publish modules in offcanvas position.